Didim'de göçmen faciası: 25 ölü

Bölgede sahil güvenlik ekiplerinin havadan ve karadan arama kurtarma çalışması devam ederken, sahile yakın noktada 112 ekipleri hazır bekletiliyor.Aydın'ın Didim İlçesi açıklarında meydana gelen faciada ilk olarak 17 mültecinin...

Bölgede sahil güvenlik ekiplerinin havadan ve karadan arama kurtarma çalışması devam ederken, sahile yakın noktada 112 ekipleri hazır bekletiliyor.

Aydın'ın Didim İlçesi açıklarında meydana gelen faciada ilk olarak 17 mültecinin cesedi çıkarılırken 15 kişi de sağ kurtarıldı. Mültecilerin Yunan adalarına gidebilmek için bir tekne ile yola çıktıkları, ölenlerin 3'ünün çocuk olduğu bildirildi.

8 MÜLTECİNİN DAHA CESEDİ ÇIKARILDI

Yapılan aramalarda mültecileri teknesinin batması sonucu meydana gelen faciada 8 kişinin daha cesedine ulaşıldı. Ölenlerin sayısı 25'e yükselirken, Didim Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı iskelesine getirilen cesetler, Didim ve Söke'den takviye olarak gelen cenaze araçlarıyla Didim Devlet Hastanesi Morgu'na taşındı. Kurtarılan kaçakların ifadeleri doğrultusunda kayıp olduğu sanılan 2 kişiyi arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.(DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı