Dijital dönüşümü ileri taşımak için optimal çözüm sunuyor

EasyThings, Mert Software & Electronics tarafından tasarlanan bir çözümdür ve makine üreticileri ile sahiplerine, Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) kapsamında etkili bir araç sunmaktadır.

Mert Software & Electronics tarafından tasarlanan EasyThings, Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) çerçevesinde makine üreticilerine ve sahiplerine, mevcut makinelerine kolayca yeni teknolojik özellikler ekleyebilme imkanı sunuyor.

Mert Software & Electronics (MSE), 2003 yılından bu yana bilgi teknolojisi çözümleri alanında faaliyet göstererek, tüm sektörlerdeki iş süreçlerini sektörel bazda karşılayarak firmalara teknolojik partnerlik hizmeti sunmaktadır. MSE, EasyThings platformu aracılığıyla makine üreticilerine, mevcut makinelerine IIoT özelliklerini eklemelerini sağlayarak ek bir çaba ve maliyet harcamadan bu fırsatı sunmaktadır.

Mert Software & Electronics Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Özdemir, EasyThings platformunun makine üreticileri için heyecan verici bir döneme giriş yaptığını belirterek, "Yepyeni platformumuz EasyThings ile üreticiler, makinelerine 'uzaktan izleme' özelliğini ekleyerek dijital dönüşümünü tamamlamış ürünler sunabilecek. Bu platform, müşterilerin makinelerini uzaktan izleyebilmelerini sağlayarak verimliliği artırırken, bakım maliyetlerini de azaltacak" dedi. Özdemir, ayrıca makine üreticilerine çağrı yaparak, ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkıda bulunmalarını ve dijital dönüşüm seferberliği başlatmalarını önerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
Rusya ve Çin, Uzayda İş Birliğiyle Nükleer Güçle Çalışan Ay İstasyonu İçin Adım Atıyor
Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!