Dijital Varlık Platformu Mamoru, Türkiye’de Komisyonsuz Kripto Para Alım Satımı Sunacak

Dünya çapında 15’ten fazla ofisi ile faaliyet göstermeyi hedefleyen ve 100 milyon dolar üzerinde varlığı yöneten Mamoru finans hizmetleri grubu, kripto para borsası ile Türkiye pazarına girmeye karar verdi.

Dünya çapında 15’ten fazla ofisi ile faaliyet göstermeyi hedefleyen ve 100 milyon dolar üzerinde varlığı yöneten Mamoru finans hizmetleri grubu, kripto para borsası ile Türkiye pazarına girmeye karar verdi. Türk kripto para yatırımcılarına sıfır komisyon ile Bitcoin ve altcoin alım satım hizmeti sunacak olan Mamoru, finansal teknolojilerdeki deneyimi ile öne çıkıyor.

2020 yılında kurulan Mamoru Digital, blockchain teknolojisinin yanı sıra, piyasa yapıcılığı alanında deneyim sahibi. Klasik finansla, kripto para ekosistemi arasında bir köprü görevi görmeyi hedefleyen Mamoru, güçlü altyapısı ve güvenlik yapısının yanı sıra, kripto para piyasasında işlem yapanlar için sıfır komisyon gibi olanaklar sunmasıyla adını duyurdu. ABD ve Kanada’nın yanı sıra, Brezilya’da da lisans çalışmalarını sürdüren Mamoru, faaliyet gösterdiği ülkelerdeki regülasyonlara uygun bir şekilde hizmet sunacak.

Yüksek Güvenlik Altyapısı İle Fonlar Güvence Altında

Lider dijital varlık platformu Mamoru, blockchain alanında deneyimli bir şirket. Özel ve halka açık blockchainlerde entegrasyonlar sağlayan firma, küresel dijital varlık ekosisteminde üst düzey bir güvenlik altyapısı sunuyor. Birinci sınıf güvenli sağlayan Mamoru, üst düzey şifreleme teknolojisi ile borsadaki fonların güvenliğini sağlıyor. Merkezi olmayan bir mimari içeren platform, aynı zamanda DDOS saldırılarına karşı da güçlü.

Kripto para ekosisteminde en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen Mamoru güvenilir bir alım satım platformu olmanın yanında, hızlı finansal işlem altyapısına sahip. Kripto para ve itibari para cüzdan bakiyesinin anında güncellendiği platformda, para çekme ve para yatırma işlemlerini bankalar üzerinden yapabilirsiniz. Avax, Ripple ve CHZ Coin gibi kripto para projelerine yatırım olanağı sağlayan Mamoru’da, spot piyasa işlemlerini web ve mobil üzerinden gerçekleştirmek mümkün.

En Popüler Kripto Paralara Sıfır Komisyonla Yatırım

Kripto paralara TL çiftlerinde spot yatırım fırsatı sunan Mamoru’da, güncel grafik üzerinden fiyatlara göz atmak ve hızlı bir şekilde kripto yatırımı yapmak mümkün. BTC dışında Ethereum, TRX, XRP, Ada Coin ve Avax Coin gibi altcoinlerde yatırım düşünenler için Mamoru borsasında sıfır komisyon uygulanıyor. Satın alım işlemlerinde komisyon ödemeden yatırım yapılabilen borsa, geleneksel finans ve kripto para ekosistemi arasında en avantajlı deneyimi sunuyor.

Kripto para borsası ile ilgili geri bildirimlerin Telegram ve Discord kanalları üzerinden iletilebildiği Mamoru’da, canlı destek hattı 7 gün 24 saat aktif. Günlük 100 Bitcoin ve 2 milyon TL çekim hakkı sunan borsa, sunduğu avantajlarla birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de yatırımcılara ulaşmayı hedefliyor.

Mamoru, web platformunun yanı sıra, iOS ve Android uygulaması ile de hizmet veriyor. Kripto para alım satım uygulamasını Google Play ve App Store bağlantıları üzerinden telefonunuza indirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız!
Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor!