Dikili'de batan tekneden acı haber geldi! Detayları paylaşıldı

Dikili ilçesi açıklarında meydana gelen balıkçı teknesi faciasında yaşamını yitiren 4 kişi arasında bulunan Gökhan Çakır'ın cansız bedeni de bulundu. Sahil Güvenlik ekipleri, batan teknenin yakınında 15 metre derinlikte Gökhan Çakır'a ait cesedi tespit etti.

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında denize açılan ve henüz bilinmeyen bir nedenle batan balıkçı teknesindeki olayla ilgili acı bir tablo ortaya çıktı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 10 kişiyi taşıyan teknenin batması sonucu başlatılan kurtarma çalışmalarında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığını açıkladı.


4 GÜNÜN ARDINDAN ACI HABER GELDİ

Oğuz İrgit (27), İsmet Akdağ ve Orhan Pancar'ın cansız bedenleri denizden çıkartılırken; Alican Ateş, Arda Kuzu, Mehmet Kurunaz, İbrahim Erdem ve Muhammet Kulak ise ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, Dikili Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavileri sonrasında taburcu edildi.

Arama-kurtarma çalışmalarının devamında, aynı gün içinde Medeni Karaduman'ın (52) cesedi de bulundu. Cenazeler, ilçede toprağa verildi.

Ancak, Gökhan Çakır'ın kayıp olduğu haberinin üzerinden 4 gün geçmesinin ardından Sahil Güvenlik ekipleri, batan teknenin yakınında 15 metre derinlikte Gökhan Çakır'ın cesedine ulaştı. Dalgıçlar tarafından çıkarılan ceset, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Ayrıca, batan teknenin balonla çıkarılma çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Özhaseki: Hatay'daki Deprem Sonrası İnşaat Çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm Hakkında Açıklamalar
Fahri Trafik Müfettişliği Yönetmeliğinde Değişiklik: Yeni Kurallar ve Şartlar
Antalya ve Çanakkale'de Organize Suç Örgütü Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında
İstanbul Havalimanı'nda Kargo Uçağı Acil İniş Yaptı: Facia Önlenerek Uçak Kurtarıldı
Takipçi Kazanmak Adına İnsanların Canına Kastetti!