Dikkat! O illerde denize girmek yasak

Sakarya, Düzce ve Sinop'ta olumsuz hava koşulları sebebiyle denize girmek yasaklandı. Dikkat! O illerde denize girmek hava koşulları ve rüzgar nedeniyle yasaklandı. O illerin kesinlikle denize girmesi yasak..

Düzce'nin turistik bölgelerinden biri olan Akçakoca ile Karadeniz kıyısındaki Sakarya Kaynarca, Karasu ve Kocaal bölgelerinde kötü hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girilmiyor.

Akçakoca ilçe başkanı yaptığı açıklamada, bölgede olumsuz hava koşullarının hüküm sürdüğünü söyledi.

Açıklamada, "Kötü hava ve deniz koşulları nedeniyle bugün ilçemizde bulunan tüm plaj ve plajlarda denizde yüzmek tehlikeli olup yasaktır. Vatandaşlarımızdan denizde yüzmemelerini rica ediyoruz." açıklamalar ektedir.

Sakarya, Kaynarca, Karasu ve Kocaal ilçelerinde kötü hava ve deniz koşulları nedeniyle bugün ve yarın yaşlıların denize girmesi yasaklandı.

SİNOP'TA REZERVASYON BÖLGELERİ


15 HAZIRAN CUMARTESI GÜNÜ KENTTE BEKLENEN OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENIYLE SINOP'UN BAZI BÖLGELERINDE DENIZE GIRILMEYECEK.

Sinop Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin Vali Mustafa Özarslan başkanlığında toplandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre ilimizin kuzey kesimlerinde Türkel, Ayancık, Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı 1.5, rüzgar hızının 2 metre olduğu tahmin ediliyor, batı ve kuzeybatıdan rüzgar hızı ise saatte 50-75 kilometre.

- Bu nedenle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, bugün Türkel bölgemizin Ayancık, Erfelek, Sarıkum dahil olmak üzere kuzey sahillerinde denize girmek yasaktır. , İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.