Dikkat Testi: 12 Saniyede Farkları Görebilenler Yüksek IQ'lu!

Zeka oyunları beyninizi geliştirmenin en eğlenceli yollarından biridir. Peki, parkta el ele bekleyen anne ve kızın yer aldığı bu iki fotoğraf arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz? Hemen deneyin ve kendinizi test edin!

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artıran ve beyin sağlığını koruyan eğlenceli araçlardır. Şimdi sizleri sadece yüksek IQ'ya sahip olanların kısa sürede çözebileceği bir bulmacayla baş başa bırakıyoruz. Parkta el ele bekleyen anne ve kızın yer aldığı bu iki fotoğraf arasındaki 3 farkı bulmak için yalnızca 12 saniyeniz var!

ZORLAYICI BİR ZEKA BULMACASI

İlk bakışta neredeyse aynı görünen bu iki resim arasında üç fark bulunuyor. Eğer farkları 12 saniye içinde tespit edebilirseniz, yüksek IQ'lu biri olduğunuzu düşünebilirsiniz. Peki siz bu farkları görebiliyor musunuz?

FARKLARI BULAMADIYSANIZ ÜZÜLMEYİN

Eğer 12 saniyede farkları bulamazsanız, bu hiç de endişe edilecek bir durum değil. Göz önünde olmayan ince detayları bulmak her zaman kolay değildir. Sorunun cevabını merak ediyorsanız, işte sizi zorlayan farklar: Annenin ceketinin cebindeki değişiklik, arka plandaki geri dönüşüm kutusu ve bankın tahtaları arasındaki farkları bulduysanız, tebrikler!

DETAYLARA DİKKAT ETMEK GEREKİYOR

Bu tarz zeka bulmacalarında başarıya ulaşmak için dikkatinizi odaklayıp detaylara yoğunlaşmanız gerekiyor. Farkı bulmak ilk bakışta kolay gibi görünse de, gizlenmiş ipuçlarını fark edebilmek için üstün bir gözlem gücüne sahip olmalısınız.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.