Diktaya kırmızı kart!

CHP'li vekiller başkanlık Anayasasına karşı sivil toplum kuruluşlarının başlattığı 'Türkiye için 1 dakika ayağa kalk' eylemini Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirdi.SAAT 17:00'DE BAŞKANLIK ANAYASASI'NA KIRMIZI KARTCHP'li vekiller...

CHP'li vekiller başkanlık Anayasasına karşı sivil toplum kuruluşlarının başlattığı 'Türkiye için 1 dakika ayağa kalk' eylemini Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirdi.
SAAT 17:00'DE BAŞKANLIK ANAYASASI'NA KIRMIZI KART

CHP'li vekiller saat 17:00'de ayağa kalkarak AKP ve MHP'nin başkanlık Anayasası'na karşı karşı kırmızı kart gösterdiler.

İşte o görüntüler; 

CHP'nin grup önerisi üzerinde konuşan CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, kürsüde konuşurken elindeki "kırmızı kartı" göstererek, “Ülkemizin geleceğini derinden etkileyecek bu anayasa değişikliğine karşı hep beraber 1 dakika ayağa kalkma eylemi, ayağa kalkıyoruz ve kırmızı kart gösteriyoruz'' dedi.

Ardından Genel Kurul’da CHP’li vekiller ayağa kalktı ve "kırmızı kart" gösterdi. AKP'li bazı vekiller de beyaz kağıt gösterirken bazıları da anayasa değişiklik teklifi metnini gösterdi. İtiraz seslerinin yükselmesi üzerine Bahçekapılı, birleşime 10 dakika ara verdiğini söyledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli
Önce il başkanları, sonra MYK değişecek
MHP yüzde 50+1'in değişmemesi gerektiğini söylüyor
Kazanmayayım diye organize el bir çalıştı