Dilan - Engin Polat çiftine yeni karar!

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesi ile yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin kararı net! İkilinin de aralarında bulunduğu 8 sanığın tutukluluk hallerinin devamına..

Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan evli çift Dilan ve Engin Polat'ın avukatı, zanlının Küçükçekmece 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklanmasına karşı çıktı. Gözaltında geçirilen sürenin bu süre ile ilişkisi ve dosyadaki deliller dikkate alındığında firar şüphesi bulunmadığı da göz önüne alındı.

 

Mahkeme sanıklar Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Batuhan İnci, İsmail Emre Arifoğlu, Nizamettin Bilgili'nin tutuklanmasına karar verdi. Onur Abiç ve Yunus Emre Yıldız'ın tutukluluklarının devamına karar verildi. "Silahlı suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "silahlı suç işlemekle tehdit etmek" suçlarından toplam 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapis cezası istendi. "birden fazla kişiye silah kullanma", "mala zarar verme" ve "yasadışı silah taşıma" suçlarından Dilan, Engin ve For Sezgin Pol'e toplam 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istendi. "Silahla suç işlemeye tahrik, birden fazla kişiyi tehdit etme" ve "mala zarar verme amaçlı suça teşvik" suçları ayrı ayrı.

İddianamede diğer sanıklar Batuhan İnci, İsmail Emre Arifoğlu, Nizamettin Bilgili, Onur Abiç, Yunus Emre Yıldız ve Sezgin Polat çeşitli suçlardan 2 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!