Dilan Polat, 4 ay sonra ilk kez bir paylaşım yaptı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama suçlamaları nedeniyle cezaevinde bulunurken 4 ay sonra Instagram'da ilk paylaşımını yaptı. Dilan Polat, eşi Engin Polat'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını "Geciken adalet adalet değildir" mesajıyla paylaştı.

Dilan Polat, sosyal medya fenomeni ve bir güzellik merkezinin sahibi olarak tanınıyordu ve lüks yaşamını sık sık Instagram hesabında paylaşıyordu. Son olarak katıldığı bir yayında günde 750 bin TL harcadığını dile getiren Polat, MASAK tarafından incelenmeye alındı.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklandıktan sonra mahkemeden istenen cezalar açıklandı. Dilan Polat'a hakaret ve yaralamadan dolayı 8 yıl 4 ay, Engin Polat'a ise konut dokunulmazlığını ihlalden dolayı 11 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

AYLAR SONRA INSTAGRAM'DAN PAYLAŞIM

Dilan Polat, Ekim ayından sonra uzun bir süre sonra Instagram hesabında yeniden bir paylaşım yaptı. Eşi Engin Polat'la çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Polat, paylaşımına "Geciken adalet adalet değildir" notunu ekledi ve 'Dilan Polat Yalnız Değildir' etiketini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
Fotokapan nedir ve ne için kullanılır? Fotokapan kullanım alanları
Türkiye'de İletişimi Etkileyebilecek Güneş Patlaması! Ulaştırma Bakanlığı'ndan Kritik Açıklama!
Kedi Kumu Siparişi Kavgası: Kargo Şubesinde Delik Paket Krizi!