Dilan Polat Bacağındaki İzle Geçmişini Anlattı: Cezaevi Günlerinde Yaşadıklarını Paylaştı

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama suçlamasıyla karşı karşıya kalırken, cezaevinde yaşadığı zor günleri ve tahliyesinden sonraki yaşantısını paylaştı. Polat, bacağındaki izleri göstererek, cezaevi dönemindeki zorlu anıları ve rüyalarında yaşadığı kabusları anlattı.

DILAN POLAT'TAN CEZAEVI GÜNLERINE DAIR AÇIKLAMALAR: "BIR GÜN AVUKAT ODASINDA BAYILMIŞTIM"

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat, 9 ay süren tutukluluk sürecinin ardından tahliye edildi. Eşi Engin Polat’ın da serbest bırakılmasıyla birlikte sosyal medyada aktif olan Polat, cezaevi günlerine dair duygusal açıklamalarda bulundu.

DIZ KAPAĞINDAKI İZ VE ZOR GÜNLER

Yayınladığı videoda diz kapağındaki izini gösteren Dilan Polat, bu izlerin cezaevindeki zorlu günlerinin bir hatırası olduğunu söyledi. Polat, "Bir gün avukat odasında bayılmıştım. Oradan kalma bir iz. Konuşacak çok şey var. Şu anda bu konuyla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle ifade edebilmek çok zor. Şu anda bunun yeri ve zamanı değil. Çok zor, çok…" şeklinde duygularını ifade etti. Ayrıca, cezaevinden çıktıktan sonra 46 kilodan 49 kiloya çıktığını belirtti ve önüne bakmak, çocuklarıyla vakit geçirmek istediğini vurguladı.

RÜYALARINDAKI ZORLUKLAR VE ŞÜKÜR

Polat, cezaevinde yaşadığı zorlukların yanı sıra, rüyalarında çocuklarıyla ilgili yaşadığı kaygıları da dile getirdi. "Hep rüyalarımda Milan’ı okula kayıt ettirdiğimi görürdüm. Uyandığımda da Allah’ım Milan’ı okula kaydettirebilecek miyim derdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun," diyen Polat, yaşadığı sıkıntıları ve şükrettiği anları paylaştı.

GÖRÜŞ GÜNLERININ ZORLUĞU

Cezaevinde geçirdiği zor günlere de değinen Polat, "O görüşler 1 saatti cam arkasında dokunmazdım pazartesi… Her koğuşa dönerken bayılırdım, yerlerde çok zordu. Hala unutamadım, yaşam boyu da unutamam. Evlat bambaşka, Milan bana bir kez ‘Sen çok kötü annesin, gelmiyorsun’ demişti. Çok zordu işte, her bir saniye," şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

Dilan Polat’ın yaşadığı bu zorlu süreç ve duygusal paylaşımları, hem takipçileri hem de kamuoyunda geniş yankı buldu. Polat, yaşadığı deneyimlerin ardından çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeyi ve yaşantısına devam etmeyi hedefliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.