Dilan Polat: "Bize ait olan hiçbir şeyi alamadık"

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklandı. 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan çift, Instagram'da yaşadıkları zorlukları paylaştı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Serbest kalmalarının ardından Instagram üzerinden açıklama yapan Dilan, mal varlıklarının devlete geçtiğini ve geçim sıkıntısı çektiklerini belirtti.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklandı. İkili, yaklaşık 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra birer hafta arayla serbest bırakıldı.

Serbest kaldıktan sonra Instagram'a geri dönen Dilan Polat, takipçilerinden birinin "Acaba size ait olan her şeyi geri alabildiniz mi?" sorusuna yanıt verdi. Dilan, "Bize ait olan hiçbir şeyi alamadık. Mahkeme sürecimiz devam ediyor. Adalete güveniyoruz. Arabalarımız, şirketlerimiz bizde değil, devletin bünyesinde. Devlet bunları çalıştırıyor. Geçim nasıl olacak bilmiyorum," şeklinde konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Dilan ve Engin Polat çiftinin ev ve iş yerlerinde yaptığı operasyonda toplamda 14 araca el koymuştu. Bu süreç, çiftin hem maddi hem de manevi olarak ciddi zorluklar yaşamasına neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.