Dilan Polat Davasında Şok Edici Özgecan Aslan Bağlantısı!

Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat çiftinin davasında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Mahkemeye sunulan bir dilekçede adı geçen kişinin, Özgecan Aslan davasında bilinen bir isim olabileceği iddia edildi.

BANU PARLAK'IN İŞ YERINE YAPILAN SILAHLI SALDIRI DAVASINDA GELIŞMELER: DILAN VE ENGIN POLAT TAHLIYE EDILDI

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın iş yerine yapılan silahlı saldırı nedeniyle Engin-Dilan Polat çifti bugün hakim karşısına çıktı.

MAHKEMEDE OLAYLI ANLAR

Dilan Polat, mahkemede suçsuz olduğunu dile getirirken fenalık geçirip yere yığıldı. Ardından cezaevine geri gönderildi. Bu esnada davada beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gazeteci Emrullah Erdinç, mahkeme sırasında Gültekin Alan isimli bir kişinin dilekçe sunduğunu açıkladı.

ŞOKE EDEN İTIRAFLAR

Gültekin Alan’ın dilekçesinde, "Paralar benim, o kara paraların sahibi benim. Ayhan Bora Kaplan ve Barış Boyun 15 Temmuz kahramanıdır. Banu Parlak'ın iş yerini Daltonlar çetesine ben kurşunlattım" ifadeleri yer aldı. Mahkeme sırasında sanıklar, bu kişiyi tanımadıklarını belirtti. Gazeteci Erdinç, Gültekin Alan’ın, Özgecan Aslan’ın katili minibüs şoförü ile babasını cezaevinde öldüren kişi olarak bilindiğini aktardı.

GÜLTEKIN ALAN KIMDIR?

Gültekin Alan, Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldüren Ahmet Suphi Altındöken ve babası Necmittin Altındöken’i cezaevinde öldüren kişidir. Alan, 'profesyonel tetikçi' olarak tanınıyor.

DILAN POLAT MAHKEMEDE FENALIK GEÇIRDI

Dilan Polat, dava sırasında bağırarak ağladı ve sinir krizi geçirdi. "Allah’ım hiçbir suçum yok, Allah'ım ne zaman bitecek" diye feryat eden Polat, dava sonlanmadan cezaevine geri gönderildi. Banu Parlak ise davadan şikayetini geri çekerek, "Dilan bak buradayım" dedi.

DILAN VE ENGIN POLAT TAHLIYE EDILDI

Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davada, Dilan ve Engin Polat ile Sezgin Polat hakkında tahliye kararı verildi.

BANU PARLAK OLAYI NEDIR?

Kasım ayından beri kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftine bir dava daha açılmıştı. Şarkıcı Banu Parlak'ın 1 Ekim'de güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenmişti. Parlak, Engin-Dilan Polat çifti tarafından öldürülmeye çalışıldığını ve bunun için tetikçi tutulduğunu iddia etmişti. "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır" diyen Parlak, saldırının ardından dava açmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.