Dilan Polat soruşturmasında yeni gelişme! Ünlü bir isme uzanınca Ankara’dan müdahale geldi iddiası

Dilan Polat soruşturmasına neden olan kara para aklama soruşturmasının ünlü bir isime uzanmasının peşinden Ankara’dan müdahale edilmiş olduğu iddia edildi.

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet gazetesinde bugün gösterilen yazısında, kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Engin Polat dosyasında önce polislerin sonra savcının soruşturmadan uzaklaştırıldığını belirtti. Sonrasında soruşturmanın ünlü bir isime uzandığını ve bunun üzerine Ankara’dan müdahale edilmesinin konuşulduğunu yazdı.

Ağırel, şunları kaydetti:

YASADIŞI BAHİS AYAĞI SÜMEN ALTI EDİLİYOR

“Adliye kulislerinde Polatgiller soruşturmasının selametine dair şüpheler olduğu konuşuluyor. Daha doğrusu genişletilmesi beklenen soruşturmanın artık tamamlanacağı yönünde bir görüş var. Öğrendim ki soruşturmanın yasadışı bahis ayağının ünlü bir isme uzanması üzerine sürece müdahale edildi. Bu müdahalenin Ankara’da en yukarıdan geldiği de iddia edilenler arasında…

Umarım iddialar doğru değildir. Umarım yeni atanacak savcı ve polisler hiçbir etki ve baskı altında kalmadan ciddiyet ve duyarlılık ile bu dosyayı devam ettirirler. Takip etmeye devam edeceğiz.”

Polatgiller soruşturmasında kara para aklama iddiaları devam ederken son gelişmeleri yakından takip ediyor olup sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.