Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki mahkeme sürecinde beklenmedik bir dönüm noktası yaşandı: Polat, şikayetinden vazgeçerek dava dosyasının kapanmasını sağladı.

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hukuki mücadelede dönüm noktası: Polat'ın şikayetini geri çekmesiyle mahkeme süreci sonlandı.​​​​​​​

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki ilişki zor bir dönem geçirmişti. Polat, kendisine hakaret içeren mesajlar attığı gerekçesiyle Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. Ancak, mahkemeye gelindiğinde Polat, şikayetinden geri adım atmıştı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Fenomen Nez Demir'in kendisine hakaret içeren mesajlar attığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Nez Demir hakkında, 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından toplam 2 yıl 9 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk celseye Nez Demir ve taraf avukatları katıldı. Tutuklu bulunan Dilan Polat ise cezaevinden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile duruşmaya katıldı.

Duruşmada söz verilen Nez Demir, gözyaşları içinde, "Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok. Mesaj atıldı, doğru ama tehdit unsuru olarak atmadım, her zaman ki aramızdaki kavgalar" dedi. Duruşma boyunca gözyaşlarına boğulan Dilan Polat ise şikayetinden vazgeçtiğini ifade etti. Mahkeme, Dilan Polat'ın şikayetini geri çekmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var