Dilan Polat ve Seçil Erzan Gelişmesi! Adnan Oktar'ın 'Kedicik'lerini Duyup Bir Araya Geldiler

Dilan Polat ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta kalmayı kabul etmelerinin sebebi belli oldu. Dilan Polat ve Seçil Erzan'ın şimdiki planı da 'kedicik'lermiş.. onları duyduktan sonra aynı koğuşa geçmeye karar vermişler..

Silivri'de tutuklanan Seçil Erzan ve Dilan Polat dilekçe vererek aynı hücreyi istedi. Koğuşta Bahar Candan'la sorun yaşayan Erzan ile tek kalan Dilan Polat aynı koğuşta kalmaya başladı.

Seçil Erzan ve Dilan Polat'ın cezaevi yönetimine başvurarak aynı bölümde kalmak istemelerinin nedeni belli oldu.

Emrullah Erdinç, sosyal medya paylaşımında, "Silivri'de tutuklanan Dilan Polat ve Seçil Erzan'ın aynı hücrede kalmayı kabul etmelerinin nedeni, tutuklanan kadınların hücresine konacak olmalarıydı. Kamuoyunda ismiyle anılan Adnan Oktar cezaevi teşkilatında tutuklandı

Emrullah Erdinç, mesajında ​​şunları söyledi:

"Seçil Erzan, Bahar Candan'la bir süre yalnız kaldı." . Dilan Polat ise kız kardeşleri Sıla Doğu ve Nilgün Yılmaz'ın serbest bırakılmasının ardından bir süre koğuşunda yalnız kaldı.

Cezaevi yönetimi, kamuoyunda 'yavru köpek' olarak anılan Adnan Oktar'ın örgütüne mensup tutuklu kadınları iki yalnız ismin yanına yerleştirdi. Kimse kedilerle kalmak istemediği için bir dilekçe vererek birlikte kalmayı kabul ettiler.".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.