Dilan Polat'ın avukatı canlı yayında çılgına döndü! 'Uyduruyorsunuz' diyerek ünlü sunucuyu topa

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, TV8 ekranlarında gösterilen Aramızda Kalsın'a konuk oldu. Avukat Kaya, Polat çiftinin cezaevi yönetiminden pembe oda istediğine dair iddialara yanıt verdi. O anlarda Hüseyin...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Polat, son olarak, 29 Aralık günü Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ve sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında sık sık açıklamalarda bulunan avukat Hüseyin Kaya, TV8 ekranlarında gösterilen Aramızda Kalsın'a konuk oldu. Avukat Kaya, "Pembe oda diye bir şey yok o uydurma ayıp oluyor gerçekten. 15 dakika Dilan ağlıyor o kameranın vicdanı olsa bu dosya için bir anneyi tutuklu tutmaz, bu ülkede milyar dolarlık vergi suçları affediliyor" diyerek isyan etti.

"UYDURUYORSUNUZ"

Hüseyin Kaya sunucu Müge Dağıstanlı'nın iddialarına ise tepki gösterdi. Kaya,"Uyduruyorsunuz hanımefendi, siz hukuktan anlamadığınız için..." dedi.

GERGİNLİK ZİRVE YAPTI

Müge Dağıstanlı ise Kaya'nın sözlerinin peşinden "Öyle bir noktaya getirdiniz ki sizin anlattıklarınıza göre biz de Adalet Bakanlığı da yanlış bir şey yaptı, masumlar diyorsun... Size göre adalet yanlış mı işledi?" diyerek Kaya'ya soru yöneltti.

Hüseyin Kaya ise yanıt olarak "Sen adalete güveniyor musun? Sor bakalım adalete güven istatistikleri neymiş? İnsanlar adalete de diyanete de güvenmiyor" yanıtını verdi.

Müge Dağıstanlı "Biz birbirimizi ikna edemiyoruz" diyerek pes etti. Yayın sırasında birçok kez ikili gerildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
20 Mayıs 2024 günlük burç yorumları