Dilan Polat'ın gözaltındaki skandalı: Sigara içirmeye çıkaran polisle ilgili flaş gelişme

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Amirliği'nde görevli bir polis memuru, kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın gözaltındayken sigara içirmeye çalıştığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Amirliği'nde görevli bir polis memuruna, kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ı gözaltındayken sigara içirmeye çalıştığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

KARA PARA AKLAMA SUÇLAMASIYLA TUTUKLANAN DİLAN POLAT

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanması, İstanbul Emniyeti tarafından geniş kapsamlı bir soruşturmayı beraberinde getirdi. Tutuklanan çiftin dosyasında görevli olduğu belirlenen bir polis memuru hakkında ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

SKANDAL: GÖZALTINDAKİ POLİS, DİLAN POLAT'A SİGARA İÇİRMEYE ÇALIŞTI

İddialara göre, Dilan Polat'ın gözaltındayken sigara içmesine yardımcı olmaya çalışan bir polis memuru tespit edildi. Bu skandal durum üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü, söz konusu polis memuru hakkında idari soruşturma başlattı.

POLİS MEMURUNUN GÖREV ALANI DİLAN POLAT DOSYASIYMIŞ

Yapılan soruşturma neticesinde, Dilan Polat'ın dosyasında görevli olan bu polis memurunun, gözaltındaki sosyal medya fenomenine dışarıda sigara içme imkanı sağlamakla suçlandığı belirlendi.

DİĞER POLİS MEMURLARI İÇİN İKİ AYRI SORUŞTURMA

Dilan Polat'ın dosyasında görev alan diğer yedi polis memuru içinse, soruşturmaların akıbetine müdahale ettikleri gerekçesiyle hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığı açıklandı. Polis memurlarının görevleri sırasında meydana gelen bu skandal olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.