Dilan Polat'ın Hayatı Beyaz Perdeye Taşınıyor: Yapımcılar Sıraya Girdi!

Geçtiğimiz saatlerde tutuksuz yargılanma kararıyla 9 aydır kaldığı cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, şimdi de beyaz perdede izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Tahliyesinin hemen ardından Polat’ın ilginç ve dramatik hayat hikayesi sinema dünyasının dikkatini çekti.

1 Kasım 2023 tarihinde eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla cezaevine giren güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Polat’ın yaşamı, sinemaya uyarlanacak ve bu proje için birçok yapım şirketi harekete geçti.

Dilan Polat’ın dramatik hayat hikayesini konu alacak filmin senaryosu tamamlanmış durumda. Polat’ın cezaevinden çıkmasının ardından Instagram hesabında 500 bin yeni takipçi kazanarak 6.6 milyon takipçiye ulaşması, projenin popülaritesini daha da artırdı.

Polat’ın yaşamını konu alacak film için "Enerci" ismi önerilirken, yapım şirketlerinin Polat’a başrolde yer alması için teklif götürdüğü öğrenildi. Ancak ünlü fenomenin bu teklifi kabul edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.