Dilan Polat'ın Lüks Gözlük ve Ayakkabılarının Fiyatı Şaşırttı! Yanında İki Özel Güvenlik de Var

Ünlü isim Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelmesinin ardından lüks yaşamına geri döndü. Son olarak Çekmeköy'deki yeni villasına taşınan Polat, dün eşi Engin Polat'ı ziyaret ederken dikkat çekici bir kombine imza attı.

KARA PARA AKLAMA VE VERGI KAÇAKÇILIĞI SUÇLAMALARIYLA YARGILANAN ENGIN VE DILAN POLAT'IN DURUŞMA ÖNCESI DIKKAT ÇEKEN KOMBINI

Kara para aklama, resmi belgede sahtecilik yapma ve naylon fatura düzenleme suçlamalarıyla hakkında yargılama başlatılan Engin Polat ve eşi Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişinin duruşması başladı.

İki hafta önce tahliye edilen Dilan Polat, duruşma öncesinde eşi Engin Polat'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Polat, dikkat çeken bir kombiniyle gündeme geldi.

AYAKKABI: 30 BIN TL, GÖZLÜK: 11 BIN TL!

Dilan Polat'ın, ziyaret sırasında giydiği kıyafetler ve aksesuarlar dikkat çekti. Cezaevinde kaldığı süre boyunca oldukça zayıflayan Polat, siyah bluz ve düz bir pantolon tercih etti. Ancak, taktığı siyah güneş gözlüğünün fiyatı 11 bin TL, ayakkabısının fiyatı ise 30 bin TL olarak belirlendi. Polat'ın, korumaları eşliğinde cezaevinden ayrılması da gözlerden kaçmadı.

VILLASINA YENIDEN TAŞINDI

Tahliye edildikten sonra Çekmeköy'deki villasına geri dönen Dilan Polat'ın, villasında lüks yaşamına devam ettiği belirtiliyor. Polat çiftinin avukatı, el konulan lüks araçların iadesi için başvuruda bulunacaklarını açıkladı. Engin Polat ise, bugün görülen duruşmada TMSF'nin el koyduğu şirketlerin geri verilmesini talep etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.