Dilan Polat'ın tahliye olan kardeşi aylar sonra ilk kez görüntülenmiş oldu

Aylar sonra tahliye edilen Dilan Polat'ın erkek kardeşi Can Doğu, cezaevi çıkışında görüntülendi. Oldukça bitkin görünen Doğu, soruları yanıtsız bıraktı. Sıla doğu ile birlikte tahliye edilen Can Doğu hiç konuşmadı!

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ve ağabeyi Can Doğu, diğer suçların yanı sıra kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçakçılığı suçlarından serbest bırakılarak tutuklandı. Can Doğu'nun cezaevinden son çıkışı dikkat çekt

Gazete Magazin'in haberine göre, cezaevinden yakınıyla birlikte çıkan Can Doğu basının yoğun ilgisini çekti. Sorulara cevap vermeyen ve sadece teşekkür eden Doğu, kilo almış ve oldukça bitkin görünüyordu. Doğu hızla araca binerek cezaevi alanından uzaklaştı.

SILA DOĞU'NUN SİNİR KRİZİ


Kardeşi Can Doğu ile birlikte cezaevinden çıkan Sıla Doğu, Dilan Polat'ın tutukluluğunun devam ettiğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

Dilan ve Engin Polat'ın eşleri ile Polat çiftinin kardeşleri Sıla ve Can Doğu'nun da aralarında bulunduğu kişiler bir ay süreyle gözaltına alındı. 4. Sulh Ceza Hakimi Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Öte yandan aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da bulunduğu diğer tutukluların tutuksuz yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılmasına karar verildi..

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.