Dilan Polat'tan Şok İddia: Banu Parlak'ın İşyerini 5 Milyon Dolar Karşılığında Kurşunlatmış

Cezaevinde tutuklu bulunan fenomen çift Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı. Dilan Polat davasında ifade veren Emirhan Döner, çiftin eski ortağı olan Banu Parlak’ın işyerinin kurşunlatması için kendisiyle pazarlık yapıldığını öne sürdü.

Ünlü Davada Çete Liderinden Şok İtiraf: 5 Milyon Dolarlık Suikast Pazarlığı!

Döner Kardeşler olarak bilinen ve daha önce de suçlarıyla gündeme gelen çete liderlerinin adı, Banu Parlak davasına da karıştı. Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat davasında ifade veren Emirhan Döner, şoke edici bir itirafta bulundu.

Show TV'de yer alan habere göre Döner, Polat çiftinin Banu Parlak'ın işyerini kurşunlatmak için kendisiyle pazarlık ettiğini söyledi. Adli dosyaya da eklenen bu görüşmede Döner, Engin Polat ile Banu Parlak'ı vurmak için 5 milyon dolarlık bir anlaşma yapmaya çalıştıklarını, Dilan Polat'ın bu rakamı kabul ettiğini, ancak Engin Polat'ın ise fiyatı yüksek bulduğunu ifade etti.

Görüşmelerin ardından Parlak'ın işyeri kurşunlandı. Bu olay, davada yeni bir soru işareti yaratırken, çete liderlerinin itirafları da soruşturmanın gidişatını etkileyebilir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.