Dilan ve Engin Polat’ın kızı isyan etti!: 'Dayanamıyorum'

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi farklı suçlardan dolayı tutuklanan Dilan Polat ve engin Polat çifti gündemden düşmüyor. Şimdi de çiftin kızları Nilda Polat sosyal medya hesabı üstünden yaptığı bir paylaşımla anne ve babasının serbest kalmasını istedi. İşte detaylar…

Dilan Polat ve engin Polat, geçtiğimiz yıl kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi suçlardan dolayı gözaltına alınmışlardı. Sosyal medya fenomeni olan ve aynı zamanda güzellik salonları sahibi olan Dilan Polat, bu iddiaları ortaya çıktığı günden beri gündemin düşmeyen konusu haline geldi. Özellikle de tutuklanmadan önce çektiği videolarla izleyenlerin çok büyük tepkisini almıştı. Henüz iddianameleri hazırlanmayan fenomen çiftin çocuklarının ne durumda olduğu merak edilirken kızları Nilda Polat’tan harika bir video mesajı geldi.

"KARDEŞİM VE BEN DAYANAMIYORUZ"

Nilda Polat, annesi Dilan Polat’ın hesabından Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek, "Sayın Ali Yerlikaya, lütfen sesimizi duyun. Ben ve kardeşim artık dayanamıyoruz" diye seslendi.

Genç kız, "Benden tüm ailemi aldınız, kardeşim ve benim psikolojimiz bozuldu. Suçları olmadığı halde neden hâlâ içerideler. Kardeşim devamlı ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu. Dayanamıyorum artık" dedi ve kardeşini de konuşturdu. Kardeşi Milan Efe Polat ise, "Ben onları çok özledim" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri

Megastar Tarkan Milyon Euroluk Yat'ı ile Gündemde!
Çamaşır Suyu Lekelerinden Kurtulmanın Kolay Yolu
Anne babalar dikkat! El yazısı, düşünme ve öğrenmeyi nasıl etkiliyor?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlamasının etkileri nelerdir?
Zeynep Bastık'tan kötü haber: Bıçak altına yatıyor!