Dilber'in dansını izleyip pavyona gitti! Gelen rekor hesabı görünce hayatının şokunu yaşadı

İnci Taneleri dizisinin "Dilber" şarkısıyla ünlenen pavyon kültürü, Türkiye genelinde adeta bir çılgınlık yaratıyor. Pavyon adisyonları, özellikle İzmir'de rekor kıran hesapla gündeme oturdu. Adisyonu görenler gözlerine inanamadı. İşte o adisyon...

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün muazzam dans performansıyla yankı bulan pavyon kültürü, Türkiye genelinde ilgi odağı haline geldi. Özellikle "Dilber" şarkısıyla özdeşleşen pavyonlar, sahne performansının etkisiyle tarif edilemez bir popülerlik kazandı.

PAVYON TUTARLARINA %100 ZAM

Dizinin etkisiyle pavyonlara olan talep artarken, işletmeler de bu talebe ayak uydurarak pavyon tutarlarına %100 oranında zam yaptı. Dansın büyüsüne kapılanlar, pavyon girişlerinde ve masalardaki fiyatlarda şaşırtıcı artışlarla karşılaştı.

PAVYON ADİSYONLARI ŞAŞIRTIYOR

Pavyona özenip gidenler, gelen hesaplar karşısında dizinin etkisinin finansal boyutta ne kadar büyük olduğunu anladı. Büyük şehirlerde 3 ya da 4 kişilik gruplarla bir gece geçirenler, alkol ve mezelerle dolu bir masadan sonra 20 bin lira gibi astronomik tutarlara ulaşan hesaplarla karşılaştı.

İZMİR'DE REKOR HESAP: 284 BİN LİRA

Sosyal medyada paylaşılan pavyon adisyonları arasında en dikkat çekeni ise İzmir'den geldi. Eylül ayında bir pavyonda bir gece geçirenlerin karşılaştığı 284 bin liralık hesap, görenleri hayrete düşürdü. Bu rakam, indirimle 240 bin liraya çekilmiş olsa da adisyona eklenen 450 TL'lik ikramla dudak uçuklattı.

Sosyal medyada hızla paylaşılan pavyon hesapları, İnci Taneleri dizisinin pavyon kültürüne olan etkisini ve popülerliğini gözler önüne seriyor. Pavyon tutarlarındaki bu çarpıcı artışlar, dizi severleri şaşkına çeviriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İkizi 11 yıl sonra doğdu
Bu yeni değişiklikle istifa edenler bile tazminatlarının tamamını alma hakkına sahip olacak!
Türk turistlerin en favori rotaları belirlendi: Valizini alan oraya gidiyor!
Türk Okçular Essen'de Zafer Peşinde: Mete Gazoz Finale Yükseldi!
Japonya Türkiye'yi uyardı: THY'de bir Rolex çetesi kurmuşlar!