Dilbilimci Noam Chomsky'nin Sağlık Durumu Endişe Verici: İletişim Kabiliyeti Azaldı

Dünya çapında tanınan dilbilimci Noam Chomsky'nin sağlık durumu kötüleşti, iletişim kuramaz hale geldiği açıklandı. Son bir yıldır kamuya katılmayan Chomsky'nin, eski asistanı tarafından iletişim kabiliyetinin zayıfladığı belirtildi.

Dünya çapında tanınan dilbilimci ve yazar Noam Chomsky'nin 95 yaşındaki sağlık durumu kötüleşti ve iletişim kabiliyeti zayıfladı. Eski asistanı, Chomsky'nin son bir yıldır kamuya katılmadığını ve yakın gelecekte bunun pek mümkün görünmediğini belirtti.

Dünyaca ünlü dilbilimci ve yazar Noam Chomsky'nin sağlık durumu kötüleşti ve iletişim kuramaz hale geldiği açıklandı. Chomsky, geçen senenin haziran ayından beri herhangi bir kamu gösterisine ya da medya röportajına katılmadı.

21'inci yüzyılın yaşayan en önemli düşünürleri arasında yer alan dilbilimci ve yazar Noam Chomsky'nin sağlık durumunun bunda etkili olduğu belirtiliyor. MIT profesörünün sağlık sorunlarının peşinden kamuya dönme ihtimali oldukça düşük görünüyor.

Eski asistanı Bev Stohl, Chomsky'nin e-postalara yanıt vermediğini ve hareket etmediğini belirtti. Stohl, Chomsky'nin iletişim kabiliyetinin karmaşıklaştığını ve yakın gelecekte kamuya dönmesinin şüpheli olduğunu ifade etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.