Dilek İmamoğlu açıklama yaptı: "Narin için çok üzgünüz"

Diyarbakır'da yaşanmış olan ve yürek yakan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Diyarbakır'da yaşanmış olan ve yürek yakan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı. İmamoğlu, "Kızlarımıza gelen her türlü zarar yüreğimizi dağlıyor. Ama biz bugünlere dün gelmedik. Bugünlere gelişimizin çok daha öncelere dayanan noktaları var. Herkes biliyor. Umarım bundan sonra her şey düzelir ve Narinlerimize zarar gelmez. Biz de bu ülkede huzurlu şekilde yaşamaya devam ederiz," ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Magazinburada.net'e şunları söyledi:

"Hepimiz Narin için çok üzgünüz. Kızlarımıza gelen her türlü zarar yüreğimizi dağlıyor. Ama biz bugünlere dün gelmedik. Bugünlere gelişimizin çok daha öncelere dayanan noktaları var. Herkes biliyor. Umarım bundan sonra her şey düzelir ve Narinlerimize zarar gelmez. Biz de bu ülkede huzurlu şekilde yaşamaya devam ederiz. 'Coğrafya kaderdir' cümlesine katılmıyorum. Bu ülkede yaşamak istiyorsak bunu hep birlikte değişiklik yapmak zorundayız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.