Dilipak katliamı Gezi'ye bağladı

Gerici yazar Abdurrahman Dilipak, Akit'te yer alan köşesinde Reina'da yaşanan katliamı Gezi Direnişi ile ilişkilendirerek yine bir skandalın altına imza attı. AKP'nin dayatmalarına karşı halkın büyük bir bölümünün demokratik...

Gerici yazar Abdurrahman Dilipak, Akit'te yer alan köşesinde Reina'da yaşanan katliamı Gezi Direnişi ile ilişkilendirerek yine bir skandalın altına imza attı. AKP'nin dayatmalarına karşı halkın büyük bir bölümünün demokratik haklarını kullanmasını sindiremeyen Dilipak, Gezi'nin arkasında batı var imasında bulundu ve son yaşanan Reina katliamı ile ilişkilendirdi.  

Dilipak, katliamdan günler önce yılbaşı kutlamalarını hedef aldığı yazısı ile büyük bir provokasyona imza atmıştı.

GEZİ'NİN ARKASINDA KİM VARSA ONLAR VAR

"Saldırının arkasında kim var?" başlıklı yazısında "Bu saldırıların arkasında 15 Temmuz’un arkasında kim varsa, Gezi’nin arkasında kim varsa onlar var" diyerek Gezi Direnişi'ni hedef aldı.  

İşte Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü; 

"Televizyonlarda abuk subuk yorumlar yapılıyor.. Batılı eleştirdiğimiz için batıyı kendimizden uzaklaştırdığımızı ve batının bunun için bize yardım etmediğini söylüyorlar. Yani batılıların Türkiye’ye mesafeli durmasından Erdoğan, Ankara sorumlu bu tuzu kurulara göre..Bu saldırıların arkasında 15 Temmuz’un arkasında kim varsa, Gezi’nin arkasında kim varsa onlar var.Gördük, elektrik kesintilerinin arkasında da aynı karanlık çevreler var..Öyle anlaşılıyor ki, bu saldırılar daha bir süre bu şekilde devam edecek.. Ciddi bir istihbarat faaliyeti ile bu kirli oyunların arkasındaki uluslararası örgütler ve bunlara destek veren ülkelerin kirli planlarını ortaya çıkarmamız gerek" 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı