Dilmen: Sabaha kadar oynasak yenemezdik

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynanan Türkiye - İzlanda karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, şu yorumları yaptı:"DEMORALİZE OLDUK""İlk 15 dakika dışında ortada giden bir maç.Volkan,...

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynanan Türkiye - İzlanda karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, şu yorumları yaptı:

"DEMORALİZE OLDUK"

"İlk 15 dakika dışında ortada giden bir maç.Volkan, Yasin ile topları getirdik. 3-4 şu imkanı verdik, Ömer'e çarptı gol oldu. Gol bizim takımı birden demoralize etti. Moral olarak düştük, kırılganız. İçeride böyle değiliz.

İzlanda'nın iki stoperini getir, Bunları nereden buldunuz, deriz ama organizasyonları çok iyi. Herkes oynayacağı yeri biliyor. Sistem tıkır tıkır işliyor.

"MAÇI İZLERKEN ÜMİDİMİZ YOKTU"

"2-0 enteresan skordu. Devrede risk alırsın, 3'ü 4'ü yersin, almadık. İzlanda basit oynayarak rahat galibiyet elde etti. Maçı izlerken ümidimiz yoktu. Hakan'da da yoktu Ömer'de de yoktu, Şener'de de yoktu.Hiç direnç gösteremedik. İşi tamamen oluruna bıraktık. İzlandalılar da açıkçası kaybetme ihtimalleri olmadığını biliyordu."

"SABAHA KADAR YENEMEZDİK"

"O kadar makineleşmişler ki İzlanda, dünya sıralamasında bizden geride olmalarına rağmen sistem oyunuyla yenebiliyorlar. Birbirlerine oldukça alışıklar. Hesabı, kitabı olan bir takım. Maçın geneli ve özeti şu: Sabaha kadar biz yenemezdik."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı