Dinçer Güner'den 'Dikkat!' Çağrısı: 18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Neyin İşareti?

18 Eylül 2024'te Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, astrolojik açıdan büyük bir öneme sahip. Tutulmalar, hayatımızda ani değişiklikler, farkındalıklar ve dönüşümler getiren güçlü olaylar olarak bilinir. Bu Ay tutulmasında, hayatımızda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Astrolog Dinçer Güner, X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, "Yılın son Ay tutulması Balık burcunda Neptünyen tutulma! Büyük bir dolap dönüyor olabilir, dikkat edin!" başlığıyla bu tutulmanın önemini vurguladı. Güner, 25 derece Balık burcunda meydana gelecek olan Neptünyen Ay Tutulması'nın etkilerinin uzun süre hissedileceğini belirtti.

Güner’in açıklamaları şöyle:

"18 Eylül'de 25 derece Balık burcunda meydana gelecek Neptünyen Ay Tutulması, önemli bir astrolojik olay olarak etkilerini uzun süre hissettirecek. Bu tutulma, 18 Eylül’ü takip eden artı veya eksi 2 hafta boyunca etkili olacak. Neptün etkisi nedeniyle, bu dönem rüyalar, sezgiler ve bilinçaltı dünyamızla daha fazla bağlantı kurmamıza olanak tanıyacak. Hayatın akışında kendimizi dalgalara bırakmak ve bilinmeyene adım atmak, bu dönemin ana teması olabilir.

Bu süreçte içe dönme ve yalnız kalma isteğimiz artabilir. Bilinç ve bilinçaltı arasındaki kesişim noktalarında büyük bir fedakarlık, kurban olma, mistik konular, yaratıcı esinler, kabullenme ve ruhsal konular öne çıkabilir. Ayrıca, verimlilik, değişken koşullar, bağımlılıklar ve karmaşa gibi temalar da hayatımızda etkili olabilir. Verilen sözlerin tutulmaması ve hedeften şaşma gibi durumlarla karşılaşabiliriz.

Bu dönemde kendimizi adadığımız ve hayır diyemediğimiz sorumlulukları gözden geçirme zamanı gelebilir. Yaratıcı projelerle ilgilenmek, yeni hobiler edinmek, resim yapmak veya dans etmek için ideal bir dönem olabilir. İnatçılıktan kaçınarak, hayatın getirdiği her durumu ruhsal olarak kabul etmeyi öğrenmeliyiz. Bu süreç, alma ve verme dengesini kurma ve üstlendiğimiz yükleri yeniden değerlendirme fırsatını sunuyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.