Direksiyon başında fenalaşınca araç takla attı!

İnegöl ilçesinde, direksiyon başında fenalaşan sürücü Murat E., kontrolünü kaybederek seyir halindeki cipi ile elektrik panosu ve aydınlatma direğine çarptı. Meydana gelen kazada araç devrilirken, sürücü Murat E. araç içinde sıkıştı ve yaralandı.

 

Kaza, akşam saatlerinde Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi Park Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 16 BHA 076 plakalı bir ciple seyir halinde olan Murat E., direksiyon başında birden fenalaştı. Murat E.'nin aniden fenalaşması üzerine kontrolünü kaybetmesi sonucu araç, yol kenarındaki elektrik panosuna çarparak takla attı.

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi Park Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen bu kaza sonucu araç ters dönerken, sürücü Murat E. araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. İtfaiye ekipleri tarafından araç içinden çıkarılan Murat E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri, Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi Park Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen kazayla ilgili detaylı bir inceleme ve soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!