Direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı: İlk isteği sigara oldu

Nevşehir'in Milli İrade Caddesi Türbe kavşağında meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu belirtilen sürücü Levent Ç., direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. Alkollü olduğu belirlenen sürücü, gençlerden ilk olarak sigara istedi.

Nevşehir'in Milli İrade Caddesi Türbe kavşağında meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu belirtilen sürücü Levent Ç., direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı.

DESTEĞE GELEN GENÇLERDEN İLK SİGARA İSTEDİ

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekiplerine rağmen, kaza anında kaldırımda bekleyen gençler, yaralı sürücüye yardım teklif etti. Ancak alkollü olduğu belirlenen sürücü, gençlerden ilk olarak sigara istedi.

GENÇLERİN ŞAŞKINLIĞI: "ALKOLLÜYDÜ, AYAKTA DURAMIYORDU"

Kazayı gören gençlerden biri, "Biz kazayı gördük. Abi oradan gelirken bir anda buraya uçtu. Biz de ne oldu abi bir şey var mı diye indik. Biz ilk önce öldü zannettik. Aşağıya inince bir sigara verin de kendime geleyim dedi. Alkollüydü, ayakta duramıyordu" dedi.

Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün daha önce 2 defa alkollü araç kullanmaktan ceza aldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!