Dişil enerji deyince akla ilk o geliyor! Sıla Türkoğlu'ndan pembe bikinili poz!

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı poz hayranlarından tam not aldı. O paylaşıma binlerce beğeni gelirken yapılan yorumlar dikkatlerden kaçmadı. İşte güzel oyuncudan yaza veda pozları...

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu oyunculuğu ile tüm alkışları topluyor.



Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de akıllara kazınan oyuncu gündemden düşmek bilmiyor.



Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Türkoğlu, Instagram hesabından birbirinden dikkat çeken pozlarını takipçileriyle paylaştı.



Adeta nefes kesen pozlara, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

 

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

18 Nisan 1999’da İzmir'in Bornova ilçesinde dünyaya geldi. Oyunculuğa Ağlama Anne dizisiyle başladı. 2022 yılından itibaren Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa Korkmaz karakterine hayat vermektedir. 



49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi olan Sıla Türkoğlu, 1.68 cm ve 55 kilodur.

 

DOĞA KİMDİR?

Diş hekimliği fakültesinde okuyan Doğa Fatih’e âşık olur. İkilinin yakınlaşması beklenmeyen bir hamilelik haberiyle evliliğe dönüşür. Fatih muhafazakâr bir ailede yetişmiştir; Doğa ise tam tersi. Heyecanla girdikleri dünya evi her ikisi için de beklenmedik sonuçlar doğurur. Doğa okulunu bırakır, eşinin ailesine uyum sağlamaya çalışır ancak ne yaparsa yapsın işler istediği gibi yürümez. İlerleyen süreçte ise her şey raydan çıkacaktır.
 



İşte güzel oyuncuya yapılan dikkat çeken o yorum...




 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.