Disney karakteri Disney Speedstorm ’daki yarış pistine gidiyor

Oyun severlerin ücretsiz oynayabileceği yeni yarış oyunu, çarşamba günü Nintendo Direct sunumu sırasında duyuruldu. Oyun ücretsiz oluşu ve çok oyunculu yapısı ile dikkat çekiyor.

Oyun severlerin ücretsiz oynayabileceği yeni yarış oyunu, çarşamba günü Nintendo Direct sunumu sırasında duyuruldu. Oyun ücretsiz oluşu ve çok oyunculu yapısı ile dikkat çekiyor.

Bilgisayar ve cep telefonları için oyun yapan ve yayınlayan Fransa merkezli oyun şirketi Gameloft tarafından çıkarılacak oyun birkaç ay içinde piyasada olacak ve tüm platformlarda oynanabilecek. Gameloft tarafından yapılan açıklamalara göre Disney Speedstrom; PC’ye ek olarak Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch’te de erişilebilir olacak.

Disney Speedstorm, Mario Kart tarzında tipik bir araba yarışçısı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan, Monsters, Inc.’den Sully ve daha fazlası dahil olmak üzere Disney ve Pixar filmlerinden ve şovlarından çeşitli karakterler içeriyor. Görmediğimiz bir karakter olan Cars’ Lightning McQueen’in kendi kartı olarak mı hizmet ettiğini yoksa Speedstorm’da yarışırken kart kullanan bir araba mı olduğu merak ediliyor.

Oyun, her biri bir filmden sonra temalı ve yarışı değiştiren güçlendiricilerle dolu çeşitli pistlere sahip olacak. Oyunda yer alan her karakter, zafer kazanmalarına yardımcı olacak benzersiz bir nihai yeteneğe sahip olacak.

Oyun, diğer öğelerin yanı sıra yeni parkurlar ve yarışçıları içerecek olan içerik sezonlarına sahip olacak. Disney Speedstorm ayrıca platformlar arası oyunu da içerecek, böylece diğer platformlarda arkadaşlarınıza karşı yarışabileceksiniz ancak hangi platformların buna dahil edileceğine dair henüz bir ayrıntı yok.

2022 model Civic raflara çıktı! İşte fiyatı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!
WhatsApp'a gizlice erişim: Milyonlarca kişi bu yöntemi kullanıyor!