Disney Plus Fiyatlarına Büyük Zam! Yeni Tarifeler Ne Zaman Geçerli Olacak?

Dijital film ve dizi izleme platformu Disney Plus, abonelik ücretlerinde büyük bir artışa gidiyor. Şirketin aldığı zam kararı, belirli bir tarihten itibaren geçerli olacak ve kullanıcılar yeni fiyatlar üzerinden aboneliklerini yenileyebilecek.

Dünyanın en popüler dizi, film ve belgesel platformlarından biri olan Disney Plus, Türkiye’de abonelik ücretlerine zam yaptı. Platform, Türkiye’deki aylık abonelik ücretine yüzde 30, yıllık aboneliklere ise yüzde 22 oranında artış yapma kararı aldı.

Hatırlanacağı üzere, Disney Plus geçtiğimiz dönemde Ermeni Lobilerinin baskıları nedeniyle Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 29 Ekim'e özel Atatürk filmini yayınlamama kararı almış ve bu durum büyük tepki toplamıştı.

Platformun Türkiye’de uyguladığı zam sonrası aylık abonelik ücreti 134,99 TL’den 164,99 TL’ye yükselirken, yıllık abonelik ücreti ise 1349,90 TL’den 1649 TL’ye çıktı.

Yeni fiyatlandırmanın 17 Ekim 2024 itibarıyla yeni üyelikler için geçerli olacağı, mevcut üyeler için ise 21 Kasım 2024'ten itibaren uygulanacağı belirtildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.