Disney+ Şifre Paylaşımına Sınırlama Getiriyor! Özel İçeriklerle Yükseliş Peşinde

Disney+, şifre paylaşımını durdurarak abone kaybını önlemeye çalışıyor. Finansal hedeflerine ulaşmak için özel içeriklere odaklanıyor. Marvel ve Star Wars evrenlerinden özel yapımlarla abone sayısını artırmayı hedefliyor.

Disney+, abonelik stratejisini güçlendirmek ve finansal hedeflerine ulaşmak için şifre paylaşımını durdurma kararı aldı. Bu hamle, özellikle Marvel ve Star Wars evrenlerindeki özel içeriklerle abone sayısını artırmayı hedefliyor.

NETFLİX VE DİSNEY+ 'NIN ABONELİK STRATEJİLERİ

Netflix ve Disney+, aboneliklerini artırmak ve mali durumlarını güçlendirmek için benzer adımlar atıyor. Netflix, sadece ücretleri artırmakla kalmayıp aynı zamanda şifre paylaşımını durdurarak abonelik gelirini koruyor. Şimdi Disney+ da aynı yolu izliyor: Yazdan itibaren kullanıcılar şifrelerini kendi evlerinin haricinde paylaşamayacak.

Bu adımın ardında yatan nedenlerden biri finansal durum. Disney'in Eylül ayı sonuna kadar yayın işinde kar sağlamayı hedeflediği bildiriliyor. Ancak son çeyrekte Disney+, satışlarını artırmasına rağmen 216 milyon dolar zarar açıklamıştı. Bu nedenle, kullanıcı sayısının artırılması öncelikli hale geldi.

Disney, özellikle "Marvel" ve "Star Wars" evrenlerindeki özel içeriklere odaklanarak abone sayısını artırmayı hedefliyor. Şu anda dünya çapında ortalama 111,3 milyon kişi Disney+'ı kullanıyor ve Disney, önümüzdeki aylarda kullanıcı sayısının 5,5 ila 6 milyon arasında artmasını umuyor. Bu strateji, Netflix'in 260 milyondan fazla müşterisine kıyasla Disney+'ın rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"