Diyarbakır'da Bir Kez Daha Kadın Cinayeti! Kadın cinayetleri bitmiyor!

Diyarbakır'da bir kadın cinayete kurban gitti. Diyarbakır 'da bir kadın evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cinayet şüphelisi ise yine bir eş! Hemen gözaltına alındı! Olay araştırılıyor!

İki çocuk annesi kadın, Diyarbakır'daki evinde ölü bulundu. Kendi evinde bıçaklanmış halde bulunan kadın hayata gözlerini yumdu. 

KADIN CİNAYETLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ! ADRES DİYARBAKIR..

Olay, öğleden sonra Bağlar ilçesi Körhat Mahallesi'ndeki bir apartmanın 6'ncı katında meydana geldi. Olayın araştırma süreci devam ederken eş, N.B.'nin polise giderek eşinin öldüğünü ihpar etmesi büyük şüphe uyandırdı. Öldürülen kadın ise hastane morguna kaldırıldı..

N.B. 112 numaralı acil servise giderek, eşi Pervin Bal'ın  evde öldürüldüğünü bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede bıçakla yaralanan Pervin Bal'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İki çocuk annesi Bal'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, N.B. Şüpheli olarak tutuklandı.

N.B.'deki polis tarafından sorguya alındı. Olay ile ilgili bütün araştırma ve takipler devam ederken, olayla ilgili derin soruşturma başlatıldı. Öte yandan şüpheli eşin, kadını öldürmüş olduğu şüphesi de derinleşti! Zanlı eş tutuklandı! Olayın nasıl olduğu henüz araştırılıyor! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada