Diyarbakır'da Hırsızlık Çetesi Çökertildi: 16 Gözaltı

Diyarbakır'da Asayiş Şube Müdürlüğü, artan hırsızlık olaylarına yönelik düzenlediği 'Radar' operasyonunda 16 kişiyi yakaladı. Şüphelilerin, balkonlara tırmanarak dairelerden hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, artan hırsızlık olaylarına karşı etkili bir önlem almak amacıyla planlı bir operasyon gerçekleştirdi. Aynı bölgede meydana gelen hırsızlık olaylarını tespit eden ekipler, çetenin faaliyetlerini izleyerek 'Radar' adı verilen bir operasyonla 16 şüpheliyi yakaladı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, aynı bölgede ve aynı saatte gerçekleşen hırsızlık olaylarını fark etmesi üzerine planlı bir çalışma başlattı. 

Balkonlara tırmanarak kepenk kilitlerini açan ve daire kapılarından girerek hırsızlık yapan bir çetenin, çaldıkları malzemeleri önce bir depoya, ardından da sattıkları belirlendi. 

Yapılan operasyon sonucunda, şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis, gerçekleştirdiği eş zamanlı 'Radar' operasyonuyla sabaha karşı 16 şüpheliyi yakaladı. 

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyet işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden birinin 41 yıl, diğerinin ise 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.