Diyarbakır’da iki grup kavga etti yoldan geçen biri vuruldu

Diyarbakır’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yoldan geçen 57 yaşındaki A.E., bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Olay sonrası gözaltına alınan 3 şüpheliye mahalleli tepki gösterdi.

Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde sabah saatlerinde husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek, silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yoldan geçen A.E., bacağına isabet eden kurşunla yaralandı, 2 iş yerine de kurşun isabet etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak önlem aldı. Yaralı A.E., ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

ZANLILAR GÖZALTINDA

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda boş kovan tespit etti. Kavgaya karıştığı belirlenen 3 şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, bir binanın çatısında şüphelilere ait olduğu belirlenen 5 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirdi. Tabanca ve mermiler, incelenmek üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri tarafından zırhlı araca bindirilen şüphelilere mahalleli tepki gösterdi. Yaralı A.E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"