Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran'ın Ölümü Üzerine Şok Detaylar: Amcanın İfadesi Yeniden Alındı!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Amca Salim Güran’ın yeniden ifadesi alındı, soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11’e yükseldi. Savcılık, dijital veriler ve HTS kayıtları üzerindeki çelişkileri araştırıyor.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma derinleşiyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu sayısı artmaya devam ediyor. Son olarak tutuklanan kişiyle birlikte, toplam tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

Amca Salim Güran, daha önce verdiği ifadelerin ardından yeniden cezaevinden getirilerek Diyarbakır Adliyesi’nde üç savcıya ifade verdi. İfadesinde, olay günü aracında sadece Narin’in olmadığını, başka çocukların da bulunduğunu savunan Güran, Narin’in DNA’sının bulunmasına ilişkin, "Bu tespitlere karşı diyeceğim yok," ifadelerini kullandı. Ancak savcılığın dijital veriler üzerindeki sorularına, "Telefonumda sürekli dijital verileri silerim, bu durum Narin’in vefatıyla ilgili değil," şeklinde yanıt verdi.

İfadesiyle HTS kayıtları arasında çelişkiler ortaya çıkan Salim Güran, olay günü Nevzat Bahtiyar ile görüşmediğini öne sürdü. Ancak HTS kayıtları, ikili arasında 15.21 ve 15.46 saatleri arasında bir telefon görüşmesi olduğunu gösteriyor. Güran, bu kayıtların yanlış olduğunu iddia etti. Ayrıca, Mehmet Selim Atasoy’un beyanlarını reddeden Güran, "Kızları o gün tarladaydı," diyerek ifadesinde kararlı olduğunu belirtti.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturmanın derinleşerek devam ettiği ve daha fazla tutuklamaların olabileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.