Diyarbakır'da Narin'in Ölümü ile İlgili Şok Detaylar:Boğularak mı Öldürüldü?

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, histopatoloji raporu boynunda kanama tespit edildiğini ortaya koydu. Rapora göre, küçük kızın boğularak öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 6 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bir dere yatağında bulunmasının ardından yürütülen soruşturma derinleşiyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında, birçok aile üyesi tutuklanmış ve deliller ışığında cinayetle ilgili yeni bulgular ortaya çıkmıştır.

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan histopatoloji raporunda, Narin’in bedeninde çürüme ve sıvılaşma bulguları tespit edilmiştir. Raporda özellikle Narin'in boyun bölgesindeki kanama dikkat çekiyor. Adli Tıp ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Sadık Toprak, bu tür boyun kanamalarının boğulma sonucu meydana geldiğini belirterek, Narin'in muhtemelen elle boğularak öldürüldüğünü ifade etti.

Cinayet Araçta İşlenmiş Olabilir

Amcası Salim Güran’ın ellerinde ve aracında bulunan DNA izleri, cinayetin bu araçta işlenmiş olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. İddialara göre, Salim Güran’ın Narin’i araca yakın bir yerde öldürdüğü ve ardından cesedi battaniyeye sararak taşıdığı düşünülüyor.

İncelemeler Devam Ediyor

Narin’in vücudundan alınan 91 ayrı bulgu, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiş ve detaylı incelemeler sürdürülmektedir. Önümüzdeki hafta tamamlanması beklenen kapsamlı adli tıp raporu, olayın tam aydınlatılmasına katkı sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.