Dizi Dünyasında Bir Veda Daha: 'Güzel Aşklar Diyarı' Hikayesi Sona Erdi!

Kanal D'nin yapımı 'Güzel Aşklar Diyarı', beklenen reytingleri yakalayamayarak 6. bölümde ekranlara veda ediyor. Yönetmen ve senarist değişikliği, dizinin geleceğini olumsuz etkiledi.

Kanal D’nin Kapadokya’da çekilen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı" reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayarak ekranlara veda ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yapım şirketi Boyut Film tarafından hazırlanan dizinin başrollerini Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül üstleniyordu. Ancak dizinin son aldığı reytingler, 6. bölümde final yapma kararını getirdi.

REYTİNGLERDE SİNYAL VERDİ!

Dizi, geçtiğimiz günlerde yönetmen ve senarist değişikliği yaşamıştı. "Hakim Bey" karakterini canlandıran Halil Ergün de senaryo ile ilgili yaşadığı sıkıntılar nedeniyle projeden ayrılmak istediğini belirtmişti. Bu durum, dizinin arka planında huzursuzluk yaratmış ve izleyiciler tarafından merakla takip edilen projenin geleceğini olumsuz etkilemişti.

TÜRKİYE'DE YENİ BİR DİZİ MACERASI KAPANDI!

Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül'ün performanslarıyla dikkat çeken dizi, Kapadokya’nın muhteşem manzaralarında çekilmesine rağmen izleyici ilgisini çekmeyi başaramadı. Son bölümde yaşanan bu gelişmeler, dizi dünyasında yine tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.