Doğalgaza yine zam geldi!

Doğalgazda konut, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone grupları için nisan ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde yüzde 1 artışa gidildi.

BOTAŞ'ın yayımladığı Nisan ayı satış tarifesine göre doğalgaza yılın dördüncü zammı yapıldı. Tarifeye göre BOTAŞ konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatında yüzde 1 zam yaptı

Doğal gazda konut, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone grupları için nisan ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde yüzde 1 artışa gidildi. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, nisan ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, martta geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla bin metreküp doğalgaz için bin 302 lira 475 kuruş, sanayi ve elektrik üretim santralleri için bin 456 lira 845 kuruş olarak belirlendi. Doğal gazda fiyat tarifeleri aylık olarak açıklanıyor. Şirket, Ocak, Şubat ve Mart ayında da doğalgaz tarifesine yüzde 1 zam yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!