Doğduğun Ev Kaderindir'e RTÜK engeli!

Doğduğun Ev Kaderindir'in son bölümlerde yayılan negatif enerji ve sahneler dizinin son bulmasına sebep olabilir. İzleyicilerin gözünden kaçmayan sahne filmin başını yakabilir.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in Mehdi’nin davasını aldığını öğrenen Barış, karmaşık duygular içerisine girdi. Fakat öyle bir detay vardı ki Zeynep ve Barış kendilerine göre haklıydı. Zeynep’in bu durumda sinirlendiği bir diğer konuda Barış’ın onu takip etmesi olmuştu. İkilinin bu konuların ardından araları açıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde Barış’la arası açık olan Zeynep, kendisini toparlamak istedi. Sultan kafasında bir şey planlayarak ikiliyi bir araya getirme arayışına içerisine girdi. Sonrasında Barış’ın bulunduğu mekanı öğrenen Sultan, Barış ve Zeynep’i bir araya getirmek için küçük bir oyun oynadı. Daha sonra Zeynep’i de alarak dışarı çıktı. Fakat Zeynep’in sokakta sergilediği tavrı ve elindeki alkol şişesi tüm dengeleri değiştirdi.

Sultan ve Zeynep dışarıdayken Savaş’ın aradığını gören Sultan, telefonu açarak onların nerede olduğunu öğrendi. Daha sonra kızları da alarak mekanın yolunu tuttu. Oraya gittiklerinde karşısında Barış’ı gören Zeynep şaşkınlığına engel olamadı. Fakat bir detay vardı ki binlerce kişi o noktaya takıldı ve bu durumun hoş bir şey olmadığını belirtti. O sahnelerin ardından RTÜK’e birçok şikayet gönderildi.

Doğduğun Ev Kaderindir RTÜK’e neden şikayet edildi?

Dizinin yayınlanan son bölümünde sokak ortasında elinde alkol şişesiyle gezen Zeynep, izleyicinin tepki vermesine neden oldu. Milyonlarca kişi bu sahnenin bu kadar normal gösterilmemesi gerektiğini ve ekran başında olan yaş gruplarına kötü örnek olunduğunu dile getirdi. O sahnenin ardından şikayette bulunduklarını belirten seyirci, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasını temenni etti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde alkollü sahneye yer verilmesinin yanı sıra sokak ortasında o şişeyle öyle tavırların sergilenmesinin hoş olmadığını dile getiren seyirci, dizinin artık saçmalamaya başladığını ifade etti. O sahneler sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil
Lexus Türkiye, yeni SUV modeli LBX'i tanıttı: İşte fiyatı