Doğu Demirkol’un yeni projesi

Geçen sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar isimli komedi dizisinin başrolünde yer alan Doğu Demirkol, bu sezon ise bambaşka bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar isimli komedi dizisinin başrolünde bulunan Doğu Demirkol, bu sezon ise öbür bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir süredir devam eden çalışmalar hız kazanmış ve Doğu isimli dizinin fragmanları da yayınlanmaya başlamıştı. Demirkol, ayrı konseptteki hikayesi ile baştan hayranlarını güldürmeyi hedefliyor.

1. Sınıftaki sevgilisinin hocası olması, komedyenliği iş olarak görmeyen ailesi, milletin şebeği mi olacaksın diyen arkadaşları ve varlığıyla zor veren fedakar kankası… Doğu Demirkol’un komedyen olma yolculuğu Doğu isimli dizide anlatılacak.

31 Mart’ta Blu TV’de başlayacak olan Doğu dizisinin fragmanı yayınlandı ve izleyiciler de ilgiyle ilk bölümün yayınlanmasını beklemeye başladı.

Üyelerine sunduğu ayrım yaratan özel yapımlarıyla adından sık sık laf ettiren BluTV’nin yeni sezonda merakla beklenecek bir diğer projesi, Doğu Demirkol’un dizisi ‘Doğu’ olacak.

‘Doğu’, ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veren zeki fakat uyuşuk Doğu’nun komedyen olma yolculuğunu konu alıyor.

Diziden yayınlanan birincil tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının gerisinde mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun biçare olduğu değin komik olan hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

Başarılı komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, Murat Özsoy ile beraber kaleme aldığı projenin bir yana başrolünde yer alırken bir yana da yönetmen koltuğunda oturuyor. Hayatta hiçbir konuda dikiş tutturamayan bir gencin çoğu engele karşın hayallerinin peşinden gitme hikayesini anlatan ‘Doğu’ çok yakında yalnızca BluTV’de!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!