Doktor Levent Acar Saç Ekimi Sonrasındaki Süreç İçin Konuştu!

Saç ekimi uzmanı olan doktor Levent Acar saç ekimi yaptıran hastaların sonraki süreç için ne yapmaları gerektiği konusunda detaylı konuştu.

Doktor Levent Acar Saç Ekimi Sonrasındaki Süreç İçin Konuştu!

Saç ekimi uzmanı olan doktor Levent Acar saç ekimi yaptıran hastaların sonraki süreç için ne yapmaları gerektiği konusunda detaylı konuştu. Bir çok tüyo veren doktor Levent Acar; saç ekimi işleminin yanı sıra devamındaki sürecinde önemli olduğunu vurguladı.

İşinin ehli olan doktor Levent Acar; saç ekimi sonrasındaki süreç için neler yapılması gerektiğini hakkında hastalara tüyolar verdi. İşte o tüyolar!

Saç Ekimi Sonrasında Mutlaka Bu Tüyoları Dikkate Alın!

Doktor Levent Acar; “Saç ekimi işlemi uygulatan hastalar kesinlikle ilk gün saçlarını yıkamamalıdır. Hastalarda saç yıkaması sadece üçüncü günden sonra tavsiye edilmektedir. Eğer belirtilen günden daha önce saç yıkama işlemi yapılırsa, saç ekiminde istenilen sonuç maalesef olumsuz olarak alınabilir. Saç ekimi yapılan bölgeye hiçbir şekilde temas edilmemesine önem göstermelidir. Bunun yanı sıra işlem yapılan yerin darbe almaması da önemlidir. İlk üç gün içersinde kahve, sigara, alkol ve çay tüketiminden kaçınmak süreç için önemlidir. Bu maddeler doğrudan kana karışır. Bu nedenle uyarıcı içeriği olan ya da uyuşturucu maddeler olarak detaylandırılan bu ürünler yeni ekilen saçı direk olarak etkiler. Eğer bu söylediklerime dikkat edilirse hastanın iyileşme süreci daha hızlı gerçekleşir.” Sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları