Doktorlar'ın Suat'ı Bekir Aksoy'a eski eşi sert çıktı! 'Oğlumun üzerinden reklam yapılması

Doktorlar dizisinde yaşam verdiği Suat karakteri ile tanıdığımız ve son olarak da Yasak Elma dizisinde karşımıza çıkan Bekir Aksoy sosyal medya hesabı üstünden oğlunun doğum gününü kutladı. Aksoy'un bu paylaşımına eski eşi...

Bir devrin efsaneleşmiş dizileri içinde yer alan Doktorlar'da Suat karakteri ile hafızalarımıza kazınan Bekir Aksoy son olarak Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da seyircisinin karşısına çıktı.

Son günlerde yapmış olduğu açıklamalarla gündemden düşmeyen Aksoy bugün sosyal medya paylaşımıyla vaka oldu.

Bekir Aksoy’un Derya Çavuşoğlu’yla evliliğinden dünyaya gelen oğlu Emir bugün 9 yaşına bastı. Aksoy oğluyla eski fotoğraflarını yayınladı ve altına şu sözleri not düştü:

''Emir’im iyi ki doğdun canım oğlum… Duygularımız, ruhlarımız, gölgelerimiz birbirine karışmış ve sen nerede olursan ol, hangi vakit diliminde, hangi an da, hangi duygu da, inan bende her an o anların içindeyim. Seni oldukça seviyorum ilk göz ağrım'' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran; Aksoy’un bu paylaşımı eski eşi Derya Çavuşoğlu’nun tepkisini çekti. Çavuşoğlu’nun yakınlarına “Üç senedir oğlumu hiçbir şekilde arayıp sormuyor. Oğlumun üstünden sosyal medyada reklam yapılmasına dayanamıyorum” söylediği öğrenildi. Bekir Aksoy’un paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı