Nihal Candan tahliye sorusuna 'kalp' yaptı

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçlarından yargılanan Bahar ve Nihal Candan’ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın duruşmasında Bahar Candan tutuklu, Nihal Candan ise tahliye edildi. Nihal Candan, "Kardeşiniz tahliye olacak mı?" sorusuna kalp işaretiyle yanıt verdi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçlarından yargılanan Bahar ve Nihal Candan’ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın duruşması devam ediyor. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Bahar Candan tutuklu olarak hazır bulunurken, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen ablası Nihal Candan, adliyeden çıkarken gazetecilere karşı kalp işareti yaparak yanıt verdi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçlarından soruşturulan Bahar Candan ve ablası Nihal Candan’ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu olan Bahar Candan ile sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen ablası Nihal Candan hazır bulundu.

Müştekilerin ifadeleri alındıktan sonra duruşmaya ara verildi. Aranın ardından adliyeden çıkan Nihal Candan, "Kardeşinizin tahliye olacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna tek eliyle kalp işareti yaparak yanıt verdi. Diğer soruları ise yanıtsız bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.