Dominik Livakovic'ten Mourinho ve Türkiye itirafı

Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic, bu sezon şampiyonluk için umutlu olduklarını ve büyük bir kutlama beklediklerini belirtti. Türkiye'deki futbol kültüründen övgüyle bahseden Livakovic, teknik direktör Mourinho'nun mükemmel bir antrenör olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, bu sezon şampiyonluk için büyük bir umut taşıdıklarını belirtti. Türkiye'deki futbol kültürüne dair övgülerde bulunan Livakovic, teknik direktör Jose Mourinho'nun mükemmel bir antrenör olduğunu vurguladı ve performansını da başarıyla sürdürdüğünü ekledi.

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, Jutarnji Gazetesi'ne verdiği röportajda, bu sezonki şampiyonluk hedeflerine dair umutlarını dile getirdi. Livakovic, "Şampiyonluk için umutluyuz ve bu kutlamanın nasıl olacağını tahmin edebilirsiniz; kulübün milyonlarca taraftarı var," şeklinde konuştu. Ayrıca Türkiye'deki futbol kültürüne de değinen Livakovic, "Türkiye'de futbol bir numaralı konu. Her yerde futbol hakkında konuşuyorsunuz ve disiplin zirvede," dedi.

Livakovic, teknik direktör Jose Mourinho hakkında da övgüde bulunarak, "Mourinho ile antrenmanlar mükemmel. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde düzenliyor ve bu başarı tesadüf değil. O gerçekten üst düzey bir antrenör," ifadelerini kullandı.

Yeni sezonun başında performansını artıran Livakovic, Süper Lig'deki 4 maçın 3'ünde kalesini gole kapatarak maç başına yüzde 82'lik bir kurtarış oranı yakaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.