Donald Trump, Kamala Harris'ten Korktu: Önemli Görüşmeyi Reddetti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde rakibi Kamala Harris ile bir başka münazara yapmayı reddetti. Trump, bu kararı, ilk münazaranın ardından kendisinin galip geldiğini ve Harris’in “rövanş” talep ettiğini belirterek açıkladı.

TRUMP, KASIM SEÇIMLERI ÖNCESI KAMALA HARRIS ILE YENI MÜNAZARA YAPMAYI REDDETTI

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Kasım ayında yapılacak seçimler öncesinde rakibi Kamala Harris ile bir başka başkanlık münazara gerçekleştirmeyi reddetti. Trump, ilk münazaranın galibi olarak kendisini gördüğünü ve Harris’in rövanş talep ettiğini iddia etti.

Trump, münazaralar yerine Harris’in başkan yardımcılığı görevine odaklanması gerektiğini vurguladı. Seçimlere yalnızca iki ay kala yapılan anketler, iki aday arasında oldukça yakın bir yarışı işaret ediyor.

ABC News kanalında gerçekleşen ve Harris’in Trump’a yönelik kişisel saldırılarla gündeme gelen 90 dakikalık tartışmanın ardından her iki aday da zafer ilan etti. Tartışma sırasında Trump’ın miting kalabalıkları ve 6 Ocak 2021’de ABD Kongre Binası'nda yaşanan isyan sırasındaki tavrı hakkında yorumlar yapıldı.

Trump ve destekçileri, tartışmayı yöneten iki ABC gazetecisini Harris lehine adil davranmamakla ve önyargılı olmakla suçladı. Perşembe günü Truth Social'da uzun bir paylaşımda bulunan Trump, "Bir boksör dövüşü kaybettiğinde ağzından çıkan ilk kelimeler 'rövanş istiyorum' olur" ifadelerini kullandı. Trump, anketlerin Demokratların radikal sol adayı Kamala Harris’e karşı tartışmayı kazandığını açıkça gösterdiğini belirterek, Harris’in hemen ikinci bir tartışma çağrısında bulunmasını eleştirdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.