Donald Trump "Taylor Swift'ten nefret ediyorum"

Donald Trump, Truth Social'da Taylor Swift hakkında "nefret ediyorum" dedi. Kamala Harris’in kampanyası, Trump’ın dönemini eleştirirken Swift'in 28 şarkısına atıfta bulundu. Taylor Swift, Harris ve Tim Walz'i destekleyerek, Trump'ın yapay zekayla oluşturulmuş fotoğraflarına karşı çıktı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social'da Taylor Swift hakkında "Nefret ediyorum" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın ardından Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in kampanyası, Swift'in 28 farklı şarkısına atıfta bulunarak Trump'ın dönemini eleştiren bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Amerikan halkı, Trump döneminin kaosunu ve bölünmesini geride bırakmak, Trump'ın vaatlerinin yerine getirilemeyen boşluklarını bırakmak ve Amerika'nın gelecekteki fırsatlarını güvence altına almak için Başkan Yardımcısı Harris'i seçmek istiyor" denildi.

Taylor Swift, seçimlerde Donald Trump'ı destekleyenlerin adayı olduğunu açıklamasının ardından Instagram'da Kamala Harris ve yardımcısı olarak aday gösterdiği Tim Walz'e oy vereceğini duyurdu. Swift, yapay zekanın tehlikelerine dikkat çekerek, Trump'ın yapay zekayla oluşturulmuş fotoğraflarını paylaşmasına karşı Harris'i destekleme kararı aldığını belirtti. Swift'in bu Instagram paylaşımı 10 milyondan fazla beğeni aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.