Dostlarıyla Köfteci Yusuf’a Giden Metin Ergun’dan Destek Mesajı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, denetimlerde domuz eti tespit ettiği Köfteci Yusuf’u gündeme getirdi. Şirket, iddiaları reddederek haksızlık yapıldığını savunurken, İYİ Parti'den destek geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, gerçekleştirdiği denetimlerde uygunsuzluk tespit ettiği ürünleri ve şirketleri web sitesinde paylaşmaya başladı. Son olarak 10 Ekim'de yayınlanan "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listesinde, Köfteci Yusuf'un köftesi ve et (dana) dönerinde domuz eti bulunduğu iddia edildi.

Köfteci Yusuf, bu iddiaları kesin bir dille reddetti. Şirket, Ankara’nın Çankaya ve Etimesgut ilçelerindeki şubelerinden pişmiş ürünlerden numune alındığını, ancak çiğ ve pişmiş ürünler için tanık numune alınmadığını bildirdi. Ancak Bakanlık, yalnızca iki şubede değil, köfte üretim yerinde de domuz eti kullanıldığını ifade etti.

YUSUF AKKAŞ’IN AÇIKLAMASI

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, bu durumu "Bize haksızlık yapıldı, bir kumpas kuruldu" şeklinde yorumladı. Akkaş, Sözcü TV’ye verdiği demeçte, "Kötüler iyilerden daha akıllı, iyiler her zaman kazanır" dedi.

MECLİS’TEN DESTEK

Tartışmalar devam ederken, Köfteci Yusuf’a destek Meclis’ten geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Muğla Milletvekili Metin Ergun, dostlarıyla birlikte Köfteci Yusuf’a gitti. Ergun, ziyaretinin ardından sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.